منوی سایت

کنسرو باقلا سبز خانگی

کنسرو باقلا سبز خانگی

کنسرو باقلا سبز خانگی بدون نگهدارنده — آماده برای استفاده در خورش‌ها، آش و سالاد. اقتصادی و سالم!

50 دقیقه
10 نفر
80 کالری
متوسط

مواد لازم

  • باقلا تازه: 1 کیلوگرم
  • نمک: 2 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: به میزان لازم
  • اسید سیتریک (یا آب لیمو): نیم قاشق چای‌خوری به ازای هر شیشه

دستور پخت

  1. ۱

    1. باقلاها را از غلاف خارج کنید.

  2. ۲

    2. در آب جوش 5 دقیقه بپزید (بلانچ کنید).

  3. ۳

    3. آبکش کنید و در شیشه‌های استریل شده بریزید.

  4. ۴

    4. آب جوش + نمک + اسید سیتریک را روی باقلا بریزید تا کاملاً پوشانده شود.

  5. ۵

    5. درب شیشه‌ها را محکم ببندید و 30 دقیقه در آب جوش استریل کنید.

  6. ۶

    6. در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه