منوی سایت

زیربغلی سنتی

زیربغلی سنتی

خورش زیربغلی با برگ مو، گوشت و لیمو عمانی — غذای خاص گیلان.

150 دقیقه
4 نفر
430 کالری
سخت

مواد لازم

  • گوشت گوسفند: 500 گرم
  • برگ مو (هویج تازه): 400 گرم
  • لیمو عمانی: 3 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه

دستور پخت

  1. ۱

    1. گوشت را با پیاز و زردچوبه تفت دهید.

  2. ۲

    2. برگ مو را شسته و ریز خرد کنید و جداگانه تفت دهید.

  3. ۳

    3. لیمو عمانی را سوراخ کنید و به قابلمه اضافه کنید.

  4. ۴

    4. همه مواد را جمع کنید و 2 ساعت با حرارت ملایم بپزید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه