منوی سایت

کتلت ماهی دریایی

کتلت ماهی دریایی

کتلت ماهی با طعم تازه دریا، تفت‌داده در روغن کم.

45 دقیقه
4 نفر
260 کالری
متوسط

مواد لازم

  • فیله ماهی سفید: 600 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • آرد سوخاری: نیم لیوان
  • نمک، فلفل، زعفران

دستور پخت

  1. ۱

    1. ماهی را با پیاز و ادویه مخلوط کنید.

  2. ۲

    2. تخم‌مرغ و آرد سوخاری اضافه کنید.

  3. ۳

    3. کتلت‌های کوچک بسازید و در تابه با روغن کم سرخ کنید.

  4. ۴

    4. روی کاغذ آشپزی بگذارید تا چربی اضافه خارج شود.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه