کوفته تبریزی
کوفته تبریزی با حشوه داخلی از گوشت، تخم مرغ و آلو، یکی از غذاهای خاص آذربایجان است.
مواد لازم
- گوشت گوسفند چرخکرده: 700 گرم
- برنج پخته: 1 لیوان
- پیاز ریزشده: 1 عدد
- تخممرغ: 2 عدد
- زردچوبه، نمک، فلفل
- حشوه: گوشت چرخکرده 100 گرم، تخممرغ 1 عدد، آلو خشک 50 گرم
دستور پخت
-
۱
1. مواد کوفته را با هم مخلوط کنید.
-
۲
2. مواد حشوه را نیز مخلوط و بهصورت گلوله درآورید.
-
۳
3. از ماده اصلی گلوله بسازید و حشوه را در وسط قرار دهید.
-
۴
4. در قابلمه با آب جوش و زردچوبه بهمدت 45 دقیقه بپزید.
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!