منوی سایت

کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

کوفته تبریزی با حشوه داخلی از گوشت، تخم مرغ و آلو، یکی از غذاهای خاص آذربایجان است.

100 دقیقه
4 نفر
520 کالری
سخت

مواد لازم

  • گوشت گوسفند چرخ‌کرده: 700 گرم
  • برنج پخته: 1 لیوان
  • پیاز ریزشده: 1 عدد
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • زردچوبه، نمک، فلفل
  • حشوه: گوشت چرخ‌کرده 100 گرم، تخم‌مرغ 1 عدد، آلو خشک 50 گرم

دستور پخت

  1. ۱

    1. مواد کوفته را با هم مخلوط کنید.

  2. ۲

    2. مواد حشوه را نیز مخلوط و به‌صورت گلوله درآورید.

  3. ۳

    3. از ماده اصلی گلوله بسازید و حشوه را در وسط قرار دهید.

  4. ۴

    4. در قابلمه با آب جوش و زردچوبه به‌مدت 45 دقیقه بپزید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه