منوی سایت

خورش بادمجان سنتی

خورش بادمجان سنتی

خورش بادمجان ایرانی با گوشت، گوجه و ترشی سماق — غذای خانگی اصیل.

100 دقیقه
4 نفر
410 کالری
متوسط

مواد لازم

  • گوشت گوسفند: 500 گرم
  • بادمجان: 4 عدد بزرگ
  • پیاز: 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • سماق: 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه

دستور پخت

  1. ۱

    1. بادمجان‌ها را نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را بدهند.

  2. ۲

    2. گوشت را با پیاز و زردچوبه تفت دهید.

  3. ۳

    3. گوجه و رب گوجه را اضافه و بپزید.

  4. ۴

    4. بادمجان‌ها را سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.

  5. ۵

    5. 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزید و سماق را قبل از سرو بپاشید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه