منوی سایت

کیک پنیری نیویورکی

کیک پنیری نیویورکی

چیزکیک کلاسیک نیویورکی با پوسته بیسکوییتی و داخل خامه‌ای — دسری لوکس.

90 دقیقه
10 نفر
420 کالری
سخت

مواد لازم

  • بیسکویت: 250 گرم
  • کره: 100 گرم
  • پنیر خامه‌ای: 750 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • خامه: 200 میلی‌لیتر
  • وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. ۱

    1. بیسکویت و کره را مخلوط کنید و در قالب فشرده کنید.

  2. ۲

    2. پنیر، شکر و وانیل را هم بزنید.

  3. ۳

    3. تخم‌مرغ را یکی‌یکی اضافه کنید.

  4. ۴

    4. خامه و آبلیمو را بزنید.

  5. ۵

    5. در فر 160 درجه (با آب در سینی زیر آن) 60 دقیقه بپزید. سپس در فر خاموش 1 ساعت بماند.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه