منوی سایت

کیک پرتقال و هویج

کیک پرتقال و هویج

کیک پرتقال و هویج با دارچین — دسری مرطوب و پرانرژی.

65 دقیقه
10 نفر
300 کالری
متوسط

مواد لازم

  • هویج رنده‌شده: 2 لیوان
  • آرد: 2 لیوان
  • شکر: 1.5 لیوان
  • روغن مایع: نیم لیوان
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • آب پرتقال: نصف لیوان
  • پوست پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری

دستور پخت

  1. ۱

    1. تخم‌مرغ و شکر را هم بزنید.

  2. ۲

    2. روغن، آب پرتقال و پوست پرتقال را اضافه کنید.

  3. ۳

    3. هویج را بزنید.

  4. ۴

    4. آرد، دارچین و بکینگ پودر را الک کرده اضافه کنید.

  5. ۵

    5. در فر 180 درجه 45 دقیقه بپزید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه