پیراشکی هاتداگ با سس مخصوص
مواد لازم
- آرد: 3 لیوان
- شیر گرم: 1 لیوان
- مخمر: 1 قاشق چایخوری
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- تخممرغ: 1 عدد
- سوسیس هاتداگ: 6 عدد
- سس مخصوص: مایونز، کچاپ، خردل، پیاز ریز
دستور پخت
-
۱
1. مخمر و شکر را در شیر گرم حل کنید و 10 دقیقه بگذارید فعال شود.
-
۲
2. آرد، تخممرغ و نمک را اضافه کنید و خمیر نرمی بسازید.
-
۳
3. خمیر را 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید.
-
۴
4. خمیر را به 6 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را باز کرده، سوسیس را وسط قرار دهید و لبهها را ببندید.
-
۵
5. 20 دقیقه دیگر استراحت دهید، سپس در فر 180 درجه 25 دقیقه بپزید.
-
۶
6. با سس مخصوص سرو کنید.
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!