طرز تهیه فلافل با آرد نخود خوشمزه در خانه و نکاتی برای پخت بهتر این غذای محبوب

طرز تهیه فلافل با آرد نخود خوشمزه در خانه و نکاتی برای پخت بهتر این غذای محبوب

یکی از غذاهای خوش طعم و دلچسب که پخت سریعی دارد فلافل می باشد. این غذا تقریبا در تمام سنین پرطرفدار بوده و نخود که بسیار مقوی و پرخاصیت می باشد یکی از مواد اصلی برای تهیه آن می باشد. با طز تهیه فلافل با آرد نخود همراه این مطلب از آرگا باشید. The post طرز تهیه فلافل با آرد نخود خوشمزه در خانه و نکاتی برای پخت بهتر این غذای محبوب appeared first on آرگا.
فلافل یکی از غذاهایی است که مواد اولیه ارزان قیمتی داشته و پخت آن سریع و راحت می باشد
این غذای خوشمزه و دلچسب بیشتر به شکل ساندویچ همراه با ترشی و سس مخصوصش سرو می شود
نخود یکی از مواد اصلی در تهیه فلافل می باشد
قصد داریم در این مطلب از آرگا شما با طرز تهیه فلافل با آرد نخود آشنا سازیم
همراه ما باشید
طرز تهیه فلافل با آرد نخود     فلافل اصالتا غذایی عربی بوده که در ایران طرفداران بسیاری دارد و به دلیل بکار رفتن فلفل زیاد در آن به این نام مشهور است
این غذا به خاطر استفاده از نخود از ارزش غذایی بالایی برخوردار است
فلافل یا گلوله های نخودی سرخ شده همراه با ادویه های استفاده شده در آن بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد
در آموزش های گذشته شما را با طرز تهیه انواع فلافل از جمله فلافل لبنانی و فلافل با سیب زمینی آشنا کردیم
در ادامه با دستور پخت فلافل با آرد نخود آشنا خواهید شد
مواد لازم: نخود: یک پیمانه آرد نخود: ۳ قاشق غذا خوری پیاز: ۵۰ گرم سیر رنده شده: ۴ حبه گشنیز خرد شده: یک قاشق غذاخوری پودر زیره: یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی: ۱/۸ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز: به مقدار مورد نیاز روغن و نمک: به مقدار مورد نیاز طرز تهیه: ۱
برای تهیه این غذا لازم است ابتدا نخودها را به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید و طی این زمان چند بار آب آن را تعویض نمایید
سپس آنها را دوبار چرخ کرده و در یک صافی ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود
۲
پیازها را می توانید رنده ریز کنید یا چرخ نمایید سپس آب آن را بگیرید
۳
در این مرحله از طرز تهیه فلافل با آرد نخود، نخود چرخ شده را به همراه پیاز، آرد نخود و بقیه مواد با یکدیگر مخلوط کرده و حدود ۵ دقیقه آنها را ورز دهید
۴
ظرف مناسبی انتخاب کرده و روی شعله قرار دهید
مقدار زیادی روغن(جهت شنار شدن فلافل در روغن) درون ظرف بریزید تا داغ شود
۵
حالا مایه آماده شده فلافل را به شکل گلوله های کوچکی درون روغن سرخ نمایید
۶
مرحله پایانی: فلافل آماده شد
می توانید آن را با کاهو، کلم و گوجه فرنگی تزیین نموده و به همراه سس مخصوص فلافل سرو نمایید
چند نکته برای بهتر شدن فلافل شما روغن برای سرخ کردن فلافل ها حتما باید داغ باشد
چنانچه مطمئن نیستید که فلافل چسبندگی کامل دارد یا نه می توانید به مایه تخم مرغ اضافه نمایید
برای معطر شدن بیشتر فلافل ها می توانید از نعنا خشک نیز استفاده نمایید
ترشی انبه و بادمجان چاشنی های مناسبی برای فلافل محسوب می شوند
منبع : آرگا برچسب :