طرز تهیه ته دیگ مرغ خوشمزه و خوش رنگ و فوت و فن های پخت صحیح آن

طرز تهیه ته دیگ مرغ خوشمزه و خوش رنگ و فوت و فن های پخت صحیح آن

در این مطلب آموزش طرز تهیه ته دیگ مرغ با ساده ترین روش به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر این نوع غذای ایرانی را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار خواهیم داد که امیدواریم از پخت این ته دیگ نهایت لذت را ببرید. The post طرز تهیه ته دیگ مرغ خوشمزه و خوش رنگ و فوت و فن های پخت صحیح آن appeared first on آرگا.
ته دیگ مرغ از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است و برای دستور تهیه این نوع ته دیگ می توانید از فیله ، بال ، سینه ، ، ران یا ساق مرغ استفاده نمایید و اگر تمایل دارید این ته چین را به صورت مجلسی بپزید بهتر است از سینه یا ران مرغ استفاده کنید
ته دیگ زعفرانی و ته دیگ مرغ از انواع روش ها برای پخت ته دیگ هستند و بهتر است کدبانوهای عزیز با توجه به ذائقه خود یا اعضای خانواده از بین دستورات مختلف برای پخت این غذای ایرانی دستور تهیه مناسبی را انتخاب نمایند
مواد لازم برنج : ۴ پیمانه سینه مرغ بزرگ : یک عدد زعفران ساییده شده : یک قاشق چایخوری پیاز : یک عدد  فلفل : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم طرز تهیه ته دیگ مرغ در منزل برای تهیه ته دیگ مرغ ابتدا برنج را به مدت چند ساعت خیس کنید
سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید تا نازک شود سپس هر قسمت از سینه مرغ را به صورت پنج نوار باریک و مثلث شکل برش بزنید و برش های مرغ را درون ظرف درب دار مناسبی بریزید و روی آن ها فلفل و نمک و زعفران بپاشید سپس یک پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و به سینه مرغ اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید و درب ظرف را روی آن قرار دهید و ظرف حاوی مرغ را درون یخچال قرار دهید تا برش های سینه مرغ مزه دار شوند
زعفران ساییده شده را به همراه سه قاشق آب جوش درون ظرف کوچکی بریزید و روی ظرف را بپوشانید تا زعفران به مدت ۵ دقیقه دم بکشد
در این مرحله از طرز تهیه ته دیگ مرغ درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید نمک و چند قطره روغن به آب بیفزایید و برنج را درون آب در حال جوش بریزید
بعد از اینکه برنج به مرحله آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید
کف قابلمه چهار قاشق روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله متوسط قرار دهید و زعفران دم کشیده را به روغن بیفزایید و بعد از اینکه روغن داغ شد تکه های طعم دار شده مرغ را از درون ظرف خارج نمایید و در کف قابلمه بچینید
برنج آبکش شده را روی سطح مرغ ها بریزید سپس سطح برنج را به کمک کفگیر چوبی صاف نمایید و با پشت قاشق چند سوراخ روی سطح برنج ایجاد نمایید و مقداری روغن زیتون یا کره روی برنج بریزید و درب قابلمه را به همراه دمکنی روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۶۰ دقیقه دم بکشید
در مرحله بعدی دستور تهیه ته دیگ مجلسی مرغ بعد از مدت زمان ذکر شده ته دیگ مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و این غذای خوشمزه را به همراه نوشیدنی و سالاد میل نمایید
نکات طلایی برای پخت بهتر این غذا ۱
بعد از چیدن برش های مرغ اگر در کف قابلمه جای خالی ماند می توانید در کنار برش های مرغ در کف قابلمه برش های سیب زمینی بچینید
۲
در صورت امکان بهتر است زیر قابلمه شعله پخش کن بگذارید تا ته دیگ نسوزد
۳
اگر زمان کافی برای طعم دار کردن برش های مرغ را ندارید می توانید آن را به همان شکل در کف قابلمه قرار دهید که در این صورت بهتر است مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به زعفران کف قابلمه بیفزایید
۴
برای دم کشیدن برنج ابتدا به مدت ۵ دقیقه شعله گاز را روی حرارت زیاد قرار دهید و بعد از اینکه بخار برنج بلند شد حرارت گاز را کم نمایید تا برنج به خوبی دم بکشید
در این مطلب آموزش پخت ته دیگ مرغ مجلسی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم که امیدواریم با توجه به نکات و مراحل ذکر شده بتوانید ته دیگ خوشمزه و لذیذی را در منزل بپزید
منبع : آرگا برچسب : انواع ته چین , انواع ته دیگ , انواع غذا با مرغ