طرز تهیه کیک با شیره انگور خوشمزه و مقوی (۲ دستور پخت)

طرز تهیه کیک با شیره انگور خوشمزه و مقوی (۲ دستور پخت)

طرز تهیه کیک با شیره انگور بسیار ساده است فقط کافی است طبق دستور تهیه آن پیش بروید تا این کیک خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید. The post طرز تهیه کیک با شیره انگور خوشمزه و مقوی (۲ دستور پخت) appeared first on آرگا.
کیک ها انواع مختلفی دارند که یکی از انواع آن کیک با شیره انگور می باشد که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و به دلیل اینکه با شیره انگور، روغن کنجد و گردو تهیه می شود بسیار مقوی است و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه کیک با شیره انگور را با دو دستور پخت آموزش خواهیم داد
در مطالب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه انواع کیک ها مانند : کیک خرمالو، کیک یزدی، کیک شیر و کیک یخچالی را آموزش دادیم در این مقاله شما را با طریقه پخت کیک با شیره انگور آشنا خواهیم کرد
مواد لازم جهت تهیه کیک با شیره انگور شیره انگور: سه چهارم پیمانه تخم مرغ : سه عدد روغن کنجد : یک دوم پیمانه آرد: یک و یک دوم پیمانه شکر قهوه ای : دو قاشق غذا خوری بکینگ پودر: یک و نیم قاشق غذا خوری آب ولرم : یک چهارم پیمانه گردوی خرد شده : یک دوم پیمانه  آموزش طرز تهیه کیک با شیره انگور در ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه به مدت تقریبا یک ربع روشن کنید و حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید سپس به آن شکر سرخ اضافه کنید و با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا حجم آن زیاد شود سپس روغن کنجد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید
در این مرحله از طرز تهیه کیک با شیره انگور حالا شیره انگور را با آب ولرم مخلوط کنید و به مایع کیک بیافزایید و حالا آرد و بکینگ پودر را دو تا سه بار الک نمایید و کم کم به مایع کیک اضافه و با لیسک مخلوط نمایید و در آخر گردو را نیز اضافه کنید و هم بزنید
حالا قالب کیک را با کمی ارده چرب کنید و مایع کیک را داخل آن بریزید سپس اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر پخته شود و به منظور اطمینان از پخته شدن کیک می توانید یک چنگال یا خلال دندان را داخل کیک بزنید در صورت نچسبیدن کیک به چنگال یا خلال کیک مغز پخت شده است
پس از پختن کیک زمانی که از داغی افتاد آن را از قالب بیرون آورید سپس با کمی پودر شکر تزیین نمایید، نوش جان
روش دوم : نحوه تهیه کیک با شیره انگور شیره انگور غلیظ : یک لیوان تخم مرغ : چهار عدد کامل آرد : دو لیوان روغن : سه جهارم لیوان بیکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو : دو سه قاشق در ابتد زرده ها را با روغن خوب هم بزنید سپس به آن شیره انگور اضافه کرده و هم بزنید و حالا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و روی مواد الک کرده و به شکل دورانی هم بزنید
حال سفیده تخم مرغ ها را نیز جداگانه هم بزنید تا کف کند و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و در نهایت مواد به دست آمده را داخل قالب بریزید و در داخل فر که از قبل گرم کرده اید با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت اجازه دهید پخته شود، نوش جان
این کیک را به راحتی می توانید طبق مراحل گفته شده تهیه کنید و از آن به عنوان یک عصرانه بسیار خوشمزه استفاده کنید
منبع : آرگا برچسب : انواع کیک