طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ هم کیک است و هم غذا، شاید اصلا به همین دلیل است که کوچک و بزرگ عاشقش هستند. یک وعده پیش‌غذای شیک برای عصرانه‌های دورهمی و دوستانه یا پیش غذای مهمانی‌های رسمی که سفره شما را رنگین و چشم‌نواز می‌کند.
  مواد لازم:سینه مرغ دو عدد خیارشور ۶ عدد نان تست یک بسته جعفری نصف لیوان پیازچه نصف لیوان نمک و فلفل به مقدار لازمسس مایونز دو قاشق غذا خوری پنیر خامه‌ای دو قاشق غذا خوری پیاز یک عدد زردچوبه به مقدار لازم گردو یک لیوانطرز تهیه و دستور پخت:مرحله اول:اول مرغ‌ها مون رو میذاریم با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه آب پز و نرم بشه
خیار شور‌ها مون رو هم نگینی کوچیک خورد می‌کنیم
پیاز چه و جعفری رو هم پاک می‌کنیم و میشوریم آب شون رفت خورد و ساطوری می‌کنیم
مرغ‌ها که آب پز شدن اون هارو ریش ریش یا ساطوری می‌کنیم
گردو‌ها رو با آسیاب خورد می‌کنیم.مرحله دوم:دور نون تست‌ها رو با چاقو در میاریم
توی یه ظرف مناسب سس مایونز و پنیر خامه‌ای رو مخلوط می‌کنیم
همین طور جعفری و پیاز چه خورد شده و مرغ و خیارشور و گردو‌ها رو اضافه می‌کنیم
خوب هم می‌زنیم تا ترکیب بشن
نون‌های تست رو از وسط نصف می‌کنیم و به شکل مثلث در میاریم
روی تیکه‌های نون از مخلوط مواد مون خوب می‌مالیم؛ و روی هم میذاریم تا به صورت تکه کیک در بیاد.مرحله سوم:تکه‌های کیک مرغ مون رو توی یخچال می‌ذاریم تا یک ساعت بمونه و جا بیوفته
بعد از یک ساعت در میاریم و تزیین می‌کنیم و توی ظرف مناسب سرو می‌کنیم
برای تزیین می‌تونید از گوجه گیلاسی و یا کمی گردوی آسیاب شده و جعفری استفاده کرد
می‌تونید به صورت کیک هم درست کنید و تکه‌ای نباشه؛ که در اون صورت باید در آخر روی کیک رو مایونز کشی کنید