طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اصول حرفه ای برای لذیذتر شدن کتلت ها

طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اصول حرفه ای برای لذیذتر شدن کتلت ها

در این آموزش طرز تهیه کتلت سیب زمینی به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر و ایرانی نهایت لذت را ببرید. The post طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اصول حرفه ای برای لذیذتر شدن کتلت ها appeared first on آرگا.
کتلت سیب زمینی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه است که با روش های مختلفی تهیه می شود و شما می توانید این نوع غذای ایرانی را با گوشت و ادویه های خاصی مزه دار کنید
در طرز تهیه کتلت سیب زمینی از گوشت چرخ کرده و پیاز و تخم مرغ و سیب زمینی و آرد سوخاری و فلفل و نمک و زردچوبه و ادویه و روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می شود
با سیب زمینی غذاهای خوشمزه و مقوی نظیر کوکو سیب زمینی و کتلت سیب زمینی و ناگت سیب زمینی و … را می توان پخت که هر یک از این غذاها طعم و مزه بی نظیری دارند
مواد لازم گوشت چرخ کرده : یک کیلوگرم پیاز متوسط : یک عدد سیب زمینی : نیم کیلوگرم تخم مرغ : یک عدد آرد سوخاری : دو پیمانه فلفل و نمک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ادویه : به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی : به مقدار لازم طرز تهیه کتلت سیب زمینی در منزل برای تهیه کتلت سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند
در مرحله بعدی طرز تهیه کتلت سیب زمینی پوست پیاز را بگیرید و آن رنده کنید
سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آن ها را بکوبید یا رنده کنید تا به صورت کامل نرم شوند
فلفل و نمک و زردچوبه و ادویه را درون همزن بریزید و با یکدیگر ترکیب نمایید
تخم مرغ را به ادویه ها بیفزایید و هم بزنید
سیب زمینی و پیاز را به مخلوط ادویه ها بیفزایید و گوشت چرخ کرده را به مایه کتلت سیب زمینی اضافه نمایید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا به صورت خمیری شکل درآیند
در این مرحله از طرز تهیه کتلت سیب زمینی مقداری از مایه کتلت را بردارید و مایه کتلت را در کف دست های خود گرد نمایید سپس مایه کتلت را پهن کنید و آن را به صورت اشک در آورید و همه مایه کتلت را نیز به همین صورت آماده نمایید
پودر سوخاری را درون ظرفی مناسب بریزید و هر کدام از کتلت ها را درون پودر سوخاری بغلطانید سپس کتلت ها را روی کاغذ روغنی مناسبی قرار دهید
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس دو طرف کتلت ها را درون روغن سرخ نمایید و کتلت های سرخ شده را روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود
کتلت های سرخ شده را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن ها را با گوجه فرنگی و خیارشور و سبزیجات مختلف تزیین نمایید همچنین می توانید برای تزیین کردن این غذای خوش طعم از روش های تزیین کتلت استفاده نمایید
نکات طلایی برای پخت بهتر کتلت سیب زمینی برای پخت کتلت بهتر است از گوشت نیم چرب استفاده نمایید زیرا گوشت بدون چربی باعث خشک شدن کتلت سیب زمینی می شود
اگر در زمان سرخ کردن، کتلت ها باز شدند می توانید یک تخم مرغ به آن ها اضافه کنید و اگر هنوز هم کتلت ها درون روغن باز می شدند می توانید به آن ها مقداری گوشت چرخ کرده ورز داده شده بیفزایید
در پخت کتلت سیب زمینی از آرد نخودچی یا آرد سفید استفاده نکنید زیرا بافت کتلت سفت می شود
اگر مایه کتلت شل باشد می توانید مقداری سبوس گندم به آن بیفزایید
برای شکل دادن به مایه کتلت می توانید از قالب مخصوص با شکل های متنوع استفاده نمایید
اگر تمایل دارید کتلت ها خوشرنگ شوند مقداری محلول زعفران به آن ها بیفزایید
در صورت تمایل می توانید کتلت سیب زمینی را با گوشت مرغ چرخ کرده نیز بپزید
در این مطلب با دستور پخت کتلت سیب زمینی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای ایرانی بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید
منبع : آرگا برچسب : انواع کتلت