طرز تهیه کیک هل و گلاب یک کیک خانگی خوشمزه و دوست داشتنی

طرز تهیه کیک هل و گلاب یک کیک خانگی خوشمزه و دوست داشتنی

در این مطلب با طرز تهیه کیک هل و گلاب در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی مجله آرگا خواهیم بود که امیدواریم از تهیه این کیک خوش طعم نهایت لذت را ببرید. The post طرز تهیه کیک هل و گلاب یک کیک خانگی خوشمزه و دوست داشتنی appeared first on آرگا.
کیک گلاب و هل از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک خانگی را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید
در طرز تهیه کیک هل و گلاب از آرد و تخم مرغ و روغن و شیر و شکر و گلاب و هل و زعفران و بیکینگ پودر استفاده می شود
کیک زعفرانی و کیک گلاب و هل و کیک نارگیلی و کیک کنجدی از انواع روش ها برای پختن کیک های خانگی هستند و شما می توانید با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده و موادی که در دسترس دارید یکی از این روش ها را انتخاب کنید و کیک خوش طعمی را بپزید
مواد لازم آرد : سه پیمانه تخم مرغ : ۴ عدد شیر : یک پیمانه روغن : نصف پیمانه شکر : دو پیمانه هل : یک قاشق مرباخوری گلاب : دو قاشق غذاخوری زعفران : به مقدار لازم بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک هل و گلاب در منزل برای تهیه کیک گلاب و هل ابتدا قالب را چرب کنید سپس کف قالب را آرد پاشی نمایید
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید
سفیده را هم بزنید تا پف کنید سپس آن را درون یخچال بگذارید
شکر و زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط نمایید تا کرم رنگ و کشدار شوند
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک هل و گلاب، شیر و روغن و گلاب و هل را به مخلوط زرده بیفزایید و مواد را هم بزنید سپس زعفران دمکرده را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید
سفیده تخم مرغ را در سه مرحله به مایه کیک بیفزایید و با کمک لیسک از یک جهت مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید
مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید سپس قالب را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده کیک را از درون فر بیرون آورید و خلال دندانی را در مرکز کیک فرو کنید اگر به خلال دندان مایه نچسبید کیک پخته شده است و می توانید آن را از درون فر بیرون آورید و در مکانی مناسب قرار دهید تا سرد شود
کیک گلاب و هل را می توانید بعد از سرد شدن در صورت تمایل به کمک روش های تزیین کیک خانگی به زیبایی برای سرو تزیین کنید
در این مطلب با طرز پخت کیک هل و گلاب آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این کیک خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید
منبع : آرگا برچسب : انواع کیک