طرز تهیه فیله استریپس رستورانی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه فیله استریپس رستورانی و بسیار خوشمزه

در این آموزش طرز تهیه فیله استریپس با طعم و مزه بی نظیر را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی نهایت لذت را ببرید. The post طرز تهیه فیله استریپس رستورانی و بسیار خوشمزه appeared first on آرگا.
فیله استریپس از انواع غذاهای فرنگی و رستورانی خوشمزه است و اگر شما در آشپزی خود از گوشت مرغ استفاده زیادی می کنید بهتر است این نوع فیله را در منزل بپزید
در طرز تهیه فیله استریپس از سینه یا فیله مرغ و آرد و نمک و فلفل قرمز و پودر سیر و پودر پاپریکا و پودر آویشن و پودر پیاز استفاده می شود
با گوشت مرغ غذاهای لذیذ و خوش طعمی نظیر مرغ پفکی و مرغ سوخاری و فیله استریپس و ناگت مرغ پخته می شوند که بهتر است شما برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان از تهیه این غذاهای سالم غافل نشوید
مواد لازم  سینه یا فیله مرغ : ۳ تکه آرد کوچک : یک بسته نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم پودر سیر و پودر پاپریکا : به مقدار لازم پودر آویشن و پودر پیاز : به مقدار لازم طرز تهیه فیله استریپس خوشمزه در منزل برای تهیه فیله استریپس ابتدا فیله های مرغ را به همراه فلفل قرمز و نمک و پودر پاپریکا و پودر سیر و ۱/۲ استکان آب درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت دو ساعت ظرف حاوی فیله مرغ را در مکانی مناسب قرار دهید تا فیله ها مزه دار شوند
در مرحله بعدی طرز تهیه فیله استریپس درون ظرفی مناسب آرد گندم بریزید و پودر آویشن و نمک و پودر فلفل قرمز و پودر سیر را به آرد گندم بیفزایید و درون کاسه ای مناسب نیز آب و یخ بریزید
توجه داشته باشید که برای تهیه این فیله خوشمزه باید با انبر کار کنید و دست هایتان خیس نشود بنابراین فیله را با انبر بردارید و داخل مخلوط آرد بغلطانید سپس فیله را به کمک انبر به مدت یک دقیقه درون آب سرد قرار دهید و دوباره آن را درون آرد بغلطانید
در این مرحله از دستور پخت فیله استریپس دو مشت خود را از آرد پر کنید و فیله را بین دو دست تان قرار دهید و دست هایتان را به یکدیگر بمالید و چند بار این کار را تکرار نمایید توجه داشته باشید که فیله نباید با دست های شما در تماس باشد و بین دست و فیله باید مخلوط آرد گندم به مقدار زیادی وجود داشته باشد
دست هایتان را آنقدر به یکدیگر بمالید که آرد به خوبی خورد فیله مرغ برود و روی سطح فیله حالت تکه تکه ای به خوش بگیرد
درون قابلمه ای کوچک مقداری روغن بریزید و فیله ها را به صورت تکی تکی درون روغن به مدت ۴ دقیقه سرخ کنید تا سرخ و برشته شوند و بعد از مدت زمان ذکر شده فیله ها را از درون روغن بیرون آورید و درون صافی فلزی یا روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافه آن ها خارج شود
می توانید فیله های سرخ شده را درون ظرفی مناسب قرار دهید و با سبزیجات و خیارشور و … این غذای فرنگی بی نظیر را به زیبایی تزیین کنید
در طرز تهیه فیله استریپس رستورانی می توانید به جای پودر پیاز از پیاز خلالی شده استفاده نمایید ولی قبل از اینکه فیله را درون آرد بغلطانید باید پیازها را از آن جدا کنید تا در زمان سرخ شدن فیله مرغ پیازها نسوزند
منبع : آرگا برچسب : انواع غذا با مرغ