سیب زمینی پنیر ترد – غذای ساده و خوشمزه
ترکیب سیب زمینی و پنیر به عنوان غذایی سریع اگر شما هم طرفدار سیب زمینی شکم پر هستید، این نوع آن را حتما امتحان کنید
این نوع کاملا ترد است و لذت آن نزدیک به چیپس غنی شده است
این غذای ساده را می توانید به عنوان پیش غذا هم سرو کنید
غذایی ساده و خوشمزه برای شب هایی که فرصت پخت غذا وجود ندارد
مواد لازم ۸ عدد سیب زمینی شسته شده ۲۳۰ گرم پنیر رنده شده ۵۰۰ گرم بیکن بریده شده روغن زیتون نمک و فلفل خامه ترش و پیاز بهاره (پیاز قرمز) برای سرو کردن طرز تهیه غذا ۱- فرگاز را در دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد آماده کنید
۲- با چنگال چندین سوراخ در سیب زمینی ها ایجاد کنید
مقدار متوسطی نمک و فلفل به آرامی روی آن بریزید
(نمک و فلفل نباید خیلی کم باشد) ۳- سیب زمینی ها را بر روی سینی فر قرار دهید و تا زمانی که پوست آنها ترد نشده است، بپزید
حال اجازه دهید تا خنک شوند
۴- آنها را به دو نیم ببرید
گوشت آن را با قاشق خارج کنید
باید تقریبا ۱.۵ سانت از زخامت آن باقی بماند
۵- داخل نیمه ها را با روغن زیتون آغشته کنید و برای بیشتر از ۵ تا ۷ دقیقه بپزید
درون آنها باید طلایی رنگ شود
۶- پنیر و بیکن را در داخل نیمه ها بگذارید و برای حدود ۲ دقیقه در فر قرار دهید؛ تا پنیر آنها آب شود
۷- غذا را با خامه ترش و پیاز خرد شده سرو کنید.
کامنت ها
یادداشت