پیشنهاد آشپزی با منوی ژاپنی برای آخر هفته ۲۶ دی ماه
در این بخش از آشپزی آخر هفته مجله آرگا دستور تهیه ست غذایی ژاپنی خوشمزه و لذیذی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این منوی غذایی در منزل نهایت لذت را ببرید.
The post پیشنهاد آشپزی با منوی ژاپنی برای آخر هفته ۲۶ دی ماه appeared first on آرگا.
برخی از غذاهای ژاپنی با ذائقه ایرانی ها جور در می آیند و اگر شما تمایل دارید برای آشپزی آخر هفته منوی فرنگی خوشمزه ای را تهیه نمایید بهتر است از تهیه غذاها و دسرهای ژاپنی غافل نشوید
پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با ست غذایی ژاپنی سالاد سیب زمینی و اسپاگتی با سس کچاپ و شکلات تلخ منوی ژاپنی خوش طعمی را تشکیل می دهند و شما می توانید برای سوپرایز کردن اعضای خانواده و مهمان هایتان این ست غذایی لذیذ را در منزل تهیه کنید
دستور تهیه سالاد سیب زمینی پیش غذای ژاپنی سالاد سیب زمینی از انواع پیش غذاهای محبوب در شرق آسیا محسوب می شود و شما می توانید این پیش غذای سرد را در منزل به راحتی تهیه کنید
مواد لازم تخم مرغ بزرگ : یک عدد سیب زمینی پخته و بزرگ : ۳ عدد هویج متوسط : دو عدد خیار متوسط : دو عدد نمک : به مقدار لازم کالباس گوشتی : دو یا سه ورق ذرت پخته شده : ۱/۴ لیوان فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری سرکه سفید : دو قاشق چایخوری سس مایونز : ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری طرز تهیه سالاد سیب زمینی در منزل برای تهیه این سالاد سرد ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ را بپزید و پوست آن ها را بگیرید سپس سیب زمینی و تخم مرغ ها را له کنید
کالباس ها را در اندازه کوچک و به صورت مربع شکل خرد نمایید و هویج ها را به مدت ۳ دقیقه درون آبجوش قرار دهید سپس آن ها را خارج نمایید و پوست آن ها را بگیرید و به کمک رنده هویج ها را به صورت چیپسی خرد کنید
پوست خیارها را بگیرید و آن ها را هم به کمک رنده به صورت چیپسی خرد نمایید
روی برش های خیار و هویج حدود یک قاشق چایخوری نمک بریزید و به خوبی نمک را با آن ها مخلوط کنید و بعد از گذشت ۵ دقیقه برش های هویج و خیار را آبکشی نمایید
آب خیار و هویج ها را به کمک دست به خوبی بگیرید
همچنین روی سیب زمینی ها و تخم مرغ های پخته شده مقداری نمک و فلفل و سرکه بریزید و همه مواد را به سیب زمینی ها بیفزایید و به خوبی با آن ها مخلوط نمایید
در مرحله آخر نیز سس مایونز را به سالاد بیفزایید و این سالاد خوشمزه را درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود سپس سالاد را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و آن را تزیین کنید
دستور تهیه اسپاگتی ژاپنی اسپاگتی از انواع غذاهای محبوب و بین المللی می باشد و در هر کشوری این غذای خوشمزه به سبک خاصی پخته می شود
مواد لازم ماکارونی رشته ای : ۲۰۰ گرم سیر ریز خرد شده : یک حبه نصف پیاز متوسط خرد شده سوسیس حلقه ای خرد شده : ۶ عدد شیر : دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده : دو قاشق غذاخوری سس کچاپ : ۴ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم فلفل دلمه ای باریک و متوسط خرد شده : یک عدد طرز تهیه اسپاگتی با سس کچاپ ابتدا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس ماکارونی را طبق روش پختی که در پشت پاکتش نوشته شده است بپزید
روغن زیتون را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس سیر خرد شده را به روغن زیتون بیفزایید و به مدت یک دقیقه آن را حرارت دهید
پیاز را به سیر بیفزایید و پیازها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند
سوسیس های خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و به مدت یک دقیقه آن ها را تفت دهید
فلفل دلمه ای و قارچ را به مخلوط سوسیس ها بیفزایید و به مدت ۴ دقیقه مایه ماکارونی را سرخ کنید
درون ظرفی جداگانه شکر و نمک و سس کچاپ و فلفل و را با یکدیگر ترکیب نمایید و مخلوط این مواد را هم بزنید سپس مخلوط سس را به مواد سرخ شده بیفزایید
ماکارونی های پخته شده و آبکش شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید
در آخر نیز در صورت تمایل شیر و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید و بلافاصله این غذای خوشمزه را سرو نمایید
در صورت تمایل می توانید برای تزیین اسپاگتی ژاپنی از روش های تزیین ماکارونی استفاده نمایید سپس این غذای خوشمزه را برای سرو به روی سفره یا میز قرار دهید
دستور تهیه شکلات چای سبز دسر خوشمزه ژاپنی شکلات چای سبز دسری خوشمزه و متفاوت است و شما می توانید این شکلات ساده و خوش طعم را در منزل به راحتی تهیه نمایید
مواد لازم شکلات تخته ای شیری : ۴۰۰ گرم شیر پرچرب : نصف لیوان کره : ۲۵ گرم پودر چای سبز : سه قاشق غذاخوری طرز تهیه شکات چای سبز برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا شکلات شیری و کره را خرد نمایید
شیر پرچرب را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد
شعله گاز را خاموش نمایید و شکلات و کره را درون شیر بریزید و هم بزنید تا شیر و شکلات درون شیر حل شوند
بعد از اینکه مخلوط شیر یکدست شد دو قاشق غذاخوری پودر چای سبز به آن بیفزایید و هم بزنید
در این مرحله از طرز تهیه شکلات چای سبز کف قالبی مناسب را به کمک کاغذ روغنی چرب نمایید و مایه شکلات را درون قالب بریزید
حباب هایی را که در سطح مایه شکلات ایجاد می شوند را به کمک قاشق از بین ببرید
بعد از خنک شدن مایه شکلات ، قالب را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکلات ها به صورت کامل بسته شوند سپس آن ها را از درون قالب خارج نمایید و در اندازه دلخواه خود برش بزنید
برای تزیین شکلات های ژاپنی می توانید از یک قاشق پودر چای سبز استفاده نمایید و پودر را به کمک الک روی شکلات ها بریزید و این شکلات خوشمزه را به همراه نوشیدنی گرم دلخواه خود میل کنید
در این مطلب با طرز تهیه منوی ژاپنی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذاها و دسر نهایت لذت را ببرید و آخر هفته خوبی را در کنار اعضای خانواده تان سپری کنید
منبع : آرگا برچسب :
پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با ست غذایی ژاپنی سالاد سیب زمینی و اسپاگتی با سس کچاپ و شکلات تلخ منوی ژاپنی خوش طعمی را تشکیل می دهند و شما می توانید برای سوپرایز کردن اعضای خانواده و مهمان هایتان این ست غذایی لذیذ را در منزل تهیه کنید
دستور تهیه سالاد سیب زمینی پیش غذای ژاپنی سالاد سیب زمینی از انواع پیش غذاهای محبوب در شرق آسیا محسوب می شود و شما می توانید این پیش غذای سرد را در منزل به راحتی تهیه کنید
مواد لازم تخم مرغ بزرگ : یک عدد سیب زمینی پخته و بزرگ : ۳ عدد هویج متوسط : دو عدد خیار متوسط : دو عدد نمک : به مقدار لازم کالباس گوشتی : دو یا سه ورق ذرت پخته شده : ۱/۴ لیوان فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری سرکه سفید : دو قاشق چایخوری سس مایونز : ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری طرز تهیه سالاد سیب زمینی در منزل برای تهیه این سالاد سرد ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ را بپزید و پوست آن ها را بگیرید سپس سیب زمینی و تخم مرغ ها را له کنید
کالباس ها را در اندازه کوچک و به صورت مربع شکل خرد نمایید و هویج ها را به مدت ۳ دقیقه درون آبجوش قرار دهید سپس آن ها را خارج نمایید و پوست آن ها را بگیرید و به کمک رنده هویج ها را به صورت چیپسی خرد کنید
پوست خیارها را بگیرید و آن ها را هم به کمک رنده به صورت چیپسی خرد نمایید
روی برش های خیار و هویج حدود یک قاشق چایخوری نمک بریزید و به خوبی نمک را با آن ها مخلوط کنید و بعد از گذشت ۵ دقیقه برش های هویج و خیار را آبکشی نمایید
آب خیار و هویج ها را به کمک دست به خوبی بگیرید
همچنین روی سیب زمینی ها و تخم مرغ های پخته شده مقداری نمک و فلفل و سرکه بریزید و همه مواد را به سیب زمینی ها بیفزایید و به خوبی با آن ها مخلوط نمایید
در مرحله آخر نیز سس مایونز را به سالاد بیفزایید و این سالاد خوشمزه را درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود سپس سالاد را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و آن را تزیین کنید
دستور تهیه اسپاگتی ژاپنی اسپاگتی از انواع غذاهای محبوب و بین المللی می باشد و در هر کشوری این غذای خوشمزه به سبک خاصی پخته می شود
مواد لازم ماکارونی رشته ای : ۲۰۰ گرم سیر ریز خرد شده : یک حبه نصف پیاز متوسط خرد شده سوسیس حلقه ای خرد شده : ۶ عدد شیر : دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده : دو قاشق غذاخوری سس کچاپ : ۴ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم فلفل دلمه ای باریک و متوسط خرد شده : یک عدد طرز تهیه اسپاگتی با سس کچاپ ابتدا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس ماکارونی را طبق روش پختی که در پشت پاکتش نوشته شده است بپزید
روغن زیتون را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس سیر خرد شده را به روغن زیتون بیفزایید و به مدت یک دقیقه آن را حرارت دهید
پیاز را به سیر بیفزایید و پیازها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند
سوسیس های خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و به مدت یک دقیقه آن ها را تفت دهید
فلفل دلمه ای و قارچ را به مخلوط سوسیس ها بیفزایید و به مدت ۴ دقیقه مایه ماکارونی را سرخ کنید
درون ظرفی جداگانه شکر و نمک و سس کچاپ و فلفل و را با یکدیگر ترکیب نمایید و مخلوط این مواد را هم بزنید سپس مخلوط سس را به مواد سرخ شده بیفزایید
ماکارونی های پخته شده و آبکش شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید
در آخر نیز در صورت تمایل شیر و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید و بلافاصله این غذای خوشمزه را سرو نمایید
در صورت تمایل می توانید برای تزیین اسپاگتی ژاپنی از روش های تزیین ماکارونی استفاده نمایید سپس این غذای خوشمزه را برای سرو به روی سفره یا میز قرار دهید
دستور تهیه شکلات چای سبز دسر خوشمزه ژاپنی شکلات چای سبز دسری خوشمزه و متفاوت است و شما می توانید این شکلات ساده و خوش طعم را در منزل به راحتی تهیه نمایید
مواد لازم شکلات تخته ای شیری : ۴۰۰ گرم شیر پرچرب : نصف لیوان کره : ۲۵ گرم پودر چای سبز : سه قاشق غذاخوری طرز تهیه شکات چای سبز برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا شکلات شیری و کره را خرد نمایید
شیر پرچرب را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد
شعله گاز را خاموش نمایید و شکلات و کره را درون شیر بریزید و هم بزنید تا شیر و شکلات درون شیر حل شوند
بعد از اینکه مخلوط شیر یکدست شد دو قاشق غذاخوری پودر چای سبز به آن بیفزایید و هم بزنید
در این مرحله از طرز تهیه شکلات چای سبز کف قالبی مناسب را به کمک کاغذ روغنی چرب نمایید و مایه شکلات را درون قالب بریزید
حباب هایی را که در سطح مایه شکلات ایجاد می شوند را به کمک قاشق از بین ببرید
بعد از خنک شدن مایه شکلات ، قالب را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکلات ها به صورت کامل بسته شوند سپس آن ها را از درون قالب خارج نمایید و در اندازه دلخواه خود برش بزنید
برای تزیین شکلات های ژاپنی می توانید از یک قاشق پودر چای سبز استفاده نمایید و پودر را به کمک الک روی شکلات ها بریزید و این شکلات خوشمزه را به همراه نوشیدنی گرم دلخواه خود میل کنید
در این مطلب با طرز تهیه منوی ژاپنی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذاها و دسر نهایت لذت را ببرید و آخر هفته خوبی را در کنار اعضای خانواده تان سپری کنید
منبع : آرگا برچسب :
کامنت ها
یادداشت