طرز تهیه آغوزکنا شیرینی خوشمزه با آموزش ساده برای پخت در منزل
علاقمندان به پخت انواع شیرینی می توانند، با همراه شدن با این مطلب از آشپزی آرگا با طرز تهیه آغوزکنا آشنا شوند. این شیرینی را آغوزنون و کنجی نیز می نامند.
The post طرز تهیه آغوزکنا شیرینی خوشمزه با آموزش ساده برای پخت در منزل appeared first on آرگا.
آغوزکنا از جمله شیرینی های خشک و خوشمزه می باشد، این شیرینی محلی مازندرانی برای مناسب های مختلف از جمله شب یلدا تهیه و سرو می شود
از این رو در ادامه می توانید، با طرز تهیه آغوزکنا آشنا شوید
شیرینی آغوزکنا همچون شیرینی نارگیلی، شیرینی کاکا و شیرینی چنگالی می تواند برای پذیرایی از مهمان ها در ایام مختلف و یا میان وعده مقوی مورد استفاده قرار گیرد
مواد لازم مواد مورد نیاز برای پخت شیرینی آغوزکنا برای ۴ نفر عبارتند از: آرد برنج/ ۱۵۰ گرم آرد سفید/ ۳۰ گرم تخم مرغ/ ۱ عدد پودر گردو/ ۵۰ گرم شکر/ ۱۰۰ گرم روغن جامد/ ۷۰ گرم بیکینگ پودر/ نصف قاشق چایخوری پودر هل/ ۱ قاشق چایخوری زعفران آب کرده/ به مقدار کافی آب/ ۳۰ گرم طرز تهیه آغوزکنا در ابتدا باید آرد برنج را الک نمایید و آن را در داخل ظرف لعابی بریزید، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقدار کمی آرد برنج را تفت بدهید
این کار موجب از بین رفتن بوی خامی آرد می شود
سپس در ظرف دیگری، شکر را کاملا در آب حل نمایید
در مرحله بعدی طرز تهیه آغوزکنا باید در داخل کاسه ای بزرگ، آرد برنج سرد شده را با آرد سفید، بیکینگ پودر، هل، زعفران، روغن جامد باز شده و گرد آسیاب شده تخم مرغ مخلوط نمایید و کاملا مواد را به هم بزنید
شربت آماده شده(مخلوط آب و شکر) را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید، تا خمیر یکدست و لطیفی حاصل شود
سپس خمیر را در داخل نایلونی بگذارید و برای استراحت خمیر، اجازه دهید، به مدت ۱۲ ساعت خمیر در داخل یخچال باقی بماند
در ادامه، پس از گذشت ۱۲ ساعت، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی(کاغذ مخصوص شیرینی پزی) بپوشانید و از خمیر به مقدار یک گردو بردارید و آن را با کمک دست، گرد و بعد مقداری پهن نمایید، سپس آن را در داخل سینی قرار دهید
مابقی خمیر را نیز به هم ترتیب آماده و با کمی فاصله در داخل سینی بچنید
اکنون سینی را در طبقه وسط فر بگذارید، البته باید از ۱۵ دقیقه قبل فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید
مدت زمان پخت این شیرینی ۲۰ الی ۲۵ دقیقه می باشد
ضمن سپاس از همراهیتان با این بخش، امیدواریم از طرز تهیه آغوزکنا راضی بوده باشید و این شیرینی خوشمزه را به عنوان دسر و یا میان وعده در منزل تهیه نمایید و از سرو آن لذت ببرید
منبع : آرگا برچسب : انواع شیرینی
از این رو در ادامه می توانید، با طرز تهیه آغوزکنا آشنا شوید
شیرینی آغوزکنا همچون شیرینی نارگیلی، شیرینی کاکا و شیرینی چنگالی می تواند برای پذیرایی از مهمان ها در ایام مختلف و یا میان وعده مقوی مورد استفاده قرار گیرد
مواد لازم مواد مورد نیاز برای پخت شیرینی آغوزکنا برای ۴ نفر عبارتند از: آرد برنج/ ۱۵۰ گرم آرد سفید/ ۳۰ گرم تخم مرغ/ ۱ عدد پودر گردو/ ۵۰ گرم شکر/ ۱۰۰ گرم روغن جامد/ ۷۰ گرم بیکینگ پودر/ نصف قاشق چایخوری پودر هل/ ۱ قاشق چایخوری زعفران آب کرده/ به مقدار کافی آب/ ۳۰ گرم طرز تهیه آغوزکنا در ابتدا باید آرد برنج را الک نمایید و آن را در داخل ظرف لعابی بریزید، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقدار کمی آرد برنج را تفت بدهید
این کار موجب از بین رفتن بوی خامی آرد می شود
سپس در ظرف دیگری، شکر را کاملا در آب حل نمایید
در مرحله بعدی طرز تهیه آغوزکنا باید در داخل کاسه ای بزرگ، آرد برنج سرد شده را با آرد سفید، بیکینگ پودر، هل، زعفران، روغن جامد باز شده و گرد آسیاب شده تخم مرغ مخلوط نمایید و کاملا مواد را به هم بزنید
شربت آماده شده(مخلوط آب و شکر) را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید، تا خمیر یکدست و لطیفی حاصل شود
سپس خمیر را در داخل نایلونی بگذارید و برای استراحت خمیر، اجازه دهید، به مدت ۱۲ ساعت خمیر در داخل یخچال باقی بماند
در ادامه، پس از گذشت ۱۲ ساعت، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی(کاغذ مخصوص شیرینی پزی) بپوشانید و از خمیر به مقدار یک گردو بردارید و آن را با کمک دست، گرد و بعد مقداری پهن نمایید، سپس آن را در داخل سینی قرار دهید
مابقی خمیر را نیز به هم ترتیب آماده و با کمی فاصله در داخل سینی بچنید
اکنون سینی را در طبقه وسط فر بگذارید، البته باید از ۱۵ دقیقه قبل فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید
مدت زمان پخت این شیرینی ۲۰ الی ۲۵ دقیقه می باشد
ضمن سپاس از همراهیتان با این بخش، امیدواریم از طرز تهیه آغوزکنا راضی بوده باشید و این شیرینی خوشمزه را به عنوان دسر و یا میان وعده در منزل تهیه نمایید و از سرو آن لذت ببرید
منبع : آرگا برچسب : انواع شیرینی
کامنت ها
یادداشت