Warning: Undefined property: Joomla\CMS\Table\User::$params in /home/kadbanooir/domains/kadbanooirani.ir/public_html/libraries/src/User/User.php on line 896
ماهی با یک لایه پنیر روی آن – غذای ساده

ماهی با یک لایه پنیر روی آن – غذای ساده

غذای ساده با ماهی و پوسته پنیر طرفداران ماهی انواع پخت ماهی را تجربه کرده اند و با مواد زیادی ترکیب می کنند. جدا از تاثیز نحوه پخت آن، موادی که با آن ترکیب می شود، تاثیر زیادی بر طعم ومزه غذا می گذارد. در این پست قصد داریم ترکیب جدیدی از این ماده غذایی ... نوشته ماهی با یک لایه پنیر روی آن – غذای ساده اولین بار در سلام بانو!. پدیدار شد.
غذای ساده با ماهی و پوسته پنیر طرفداران ماهی انواع پخت ماهی را تجربه کرده اند و با مواد زیادی ترکیب می کنند
جدا از تاثیز نحوه پخت آن، موادی که با آن ترکیب می شود، تاثیر زیادی بر طعم ومزه غذا می گذارد
در این پست قصد داریم ترکیب جدیدی از این ماده غذایی مفید و پر مصرف را معرفی کنیم؛ که مزه متفاوتی را ایجاد می کند
این غذای ساده را امتحان کنید
این غذا برای شب هایی که زمان زیادی برای تهیه غذا ندارید و هوس یک غذای ترد و خوشمزه کرده اید، مناسب است
با سلام بانو همراه باشید تا نحوه پخت این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم
امیدوارم که از مزه آن لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه غذا یک کیلوگرم فیله ماهی چهار عدد تخم مرغ دویست گرم پنیر یک عدد لیمو صد و پنجاه گرم آرد جعفری مقدار کمی ادویه ماهی   طرز تهیه غذا ۱- ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود
سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود
۲- تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید
سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید
خمیری از پنیر به دست می آید
۳- فیله ها را در آرد فرو کرده و سپس با خمیر پنیر بپوشانید
۴- فیله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند
۵- غذا را با جعفری و لیمو سرو کنید