طرز تهیه پاپ کورن شیرین خوشمزه و خانگی با طعم عالی

طرز تهیه پاپ کورن شیرین خوشمزه و خانگی با طعم عالی

پاپ کورن ها از دسته تنقلاتی هستند که انواع مختلفی دارند و به دلیل دارا بودن راحت ترین روش تهیه، می توان هر زمان که بخواهید آن را تهیه و میل بفرمایید. شما می توانید با فراگیری این مطلب و آشنایی با طرز تهیه پاپ کورن شیرین، این دسر خوشمزه را تهیه کنید. The post طرز تهیه پاپ کورن شیرین خوشمزه و خانگی با طعم عالی appeared first on آرگا.
پاپ کورن یا همان ذرت بو داده یکی از دوست داشتنی ترین تنقلات بزرگ تر ها و بچه ها می باشد که اکثرا در سینما و پارک ها و یا حتی در منزل در کنار خانواده به همراه یک فیلم طنز به دل می نشیند
پاپ کورن ها داری طعم های متفاوتی همچون پاپ کورن کچاپ، پاپ کورن پنیری، پاپ کورن شیرین و… هستند که روشی بسیار آسان را داراست که اکثرا همه خانم ها دستور آن را می دانند
در این مطلب طرز تهیه پاپ کورن شیرین را آموزش خواهیم داد
مواد لازم برای تهیه پاپ کرن شیرین : روغن مایع : ۳ قاشق سوپ خوری دانه ذرت : نصف پیمانه شکر : نصف پیمانه (با توجه به میزان شیرینی دلخواهتان) نمک : ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه پاپ کورن شیرین : در ابتدای طرز تهیه پاپ کورن شیرین خانگی، درون قابلمه ی مناسبی مقداری روغن ریخته و قابلمه را روی شعله قرار دهید تا روغن داغ شود
۳ عدد از دانه های ذرت را درون قابلمه ریخته و درب قابلمه را بگذارید، توجه داشته باشید که قابلمه باید روی حرارت ملایم باشد
زمانی که صدای پاپ کورن های درون قابلمه را شنیدید، به این معناست که روغن به اندازه کافی داغ شده و تمام دانه های ذرت را درون قابلمه بریزید
اکنون شکر و نمک را نیز درون قابلمه بریزید
می توانید میزان شکر و نمک را با توجه به ذائقه خود تغییر دهید
در این مرحله از طرز تهیه پاپ کورن شیرین، باید به سرعت و کاملا مواد را به کمک یک قاشق چوبی هم بزنید و قبل از شروع شدن پریدن پاپ کرن ها، عمل هم زدن مواد را خاتمه داده و درب قابلمه را بگذارید
هر چند لحظه، قابلمه را از روی حرارت برداشته و با درب بسته به خوبی آن را تکان دهید و مجدد روی شعله قرار دهید
به دقت گوش کنید، زمانی که متوجه شدید صدای پریدن ذرت ها کمتر شده و ۲ ثانیه بین صداهایی که به گوش می رسد، وقفه می افتد به این معناست که زمان آن رسیده که قابلمه را از روی حرارت بردارید و ذرت ها را درون یک سینی و روی یک کاغذ روغنی بریزید
به دلیل اینکه ذرت ها به شکر آغشته هستند، زمانی که داغ هستند کمی چسبناک اند
به کمک دست و یا قاشق دانه های بهم چسبیده ذرت را از هم جدا کنید و یا اگر درون ذرت ها، ذرت سوخته ای وجود دارد، آن را نیز جدا کنید
اکنون این پاپ کورن خوشمزه آماده است
نکته : اگر بعد از تهیه این ذرت خوشمزه با قابلمه سوخته ای مواجه شدید، اصلا نگران نباشید
سوختگی قابلمه به دلیل وجود شکر است
می توانید درون قابلمه کمی اب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد، به راحتی سوختگی از بین می رود و قابلمه تمیز می شود
امیدواریم از این آموزش بهره بگیرید و پاپ کورنی عالی و لذت بخش را تهیه کنید
منبع : آرگا برچسب : انواع پاپ کورن