طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و خانگی با سه دستور پخت متفاوت

طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و خانگی با سه دستور پخت متفاوت

در این مقاله با طرز تهیه کیک خرمالو که یکی از کیک های مختص فصل پاییز است آشنا خواهیم شد. The post طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و خانگی با سه دستور پخت متفاوت appeared first on آرگا.
یکی از خوش مزه ترین خوراکی هایی که با استفاده از خرمالو که در فصل پاییز تهیه می شود؛ کیک خرمالو است که رنگی زیبا و طعمی بسیار دل چسب  که افراد زیادی را جذب خود کرده است دارد
جالب است بدانید که اکثر کیک های میوه ای که در آن ها از میوه کامل استفاده می شود، بافتی سنگین داشته و نسبت به دیگر کیک ها، به اصطلاح مرطوب هستند اما کیک خرمالو برخلاف دیگر کیک های میوه ای، همچون کیک سیب و کیک آناناس سنگینی و رطوبت زیادی ندارد و بافت آن مانند سایر کیک های معمولی است
در ادامه با طرز تهیه کیک خرمالو آشنا خواهیم شد
دستور پخت کیک خرمالو با روش اول مواد لازم برای کیک خرمالو خرمالو چهار عدد جوش شیرین یا نمک یک هشتم قاشق چای خوری آرد دو لیوان تخم مرغ چهار عدد شکر یک و نیم لیوان روغن مایع یک لیوان بکینگ پودر دو قاشق چای خوری طرز تهیه کیک خرمالو خرمالو ها را پوست بگیرید سپس گوشت خرمالو ها را با میکسر به صورت پوره در آورید
سپس زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید، داخل کاسه ای زرده ها، روغن و شکر را آنقدر هم بزنید تا کم رنگ و کشدار شود و بعد خرمالو های پوره شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید
در مرحله بعدی در طرز تهیه کیک خرمالو باید آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین یا نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس قاشق قاشق به مایه کیک اضافه نمایید و به آرامی و به حالت دورانی مخلوط کنید
سفیده های تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا مانند برف شود (ظرف را برمی گردانید نریزد) سپس به بقیه مایه کیک اضافه کنید (تا حدی که سفیده مخلوط شود کافی می باشد، زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابد)، در انتها نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید
  قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی گراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت سی و پنج دقیقه یا چهل و پنج دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید تا بپزد
کیک خرمالو را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس روی کیک را کمی عسل بزنید و گردو یا پسته خرد شده بپاشید ( یا هر تزئین دیگری که دوست دارید ) سپس سرو کنید این کیک برای ده نفر می باشد
طرز تهیه کیک خرمالو (روش دوم) مواد لازم برای کیک خرمالو خرمالوی پوست گرفته و پوره شده یک لیوان آرذ سه لیوان شیر یک لیوان روغن یک لیوان تخم مرغ چهار عدد بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری گردو خرد شده نصف لیوان دستور پخت کیک خرمالو خوش مزه در گام اول ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را حدود پنج دقیقه با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنیم و بعد پوره خرمالو را اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم
نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم و سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر با صد وهفتاد درجه حدودا پنجاه دقیقه می گذاریم تا بپزد
درست کردن کیک خرمالویی (روش سوم) مواد مورد نیاز برای تهیه کیک خرمالو کره ذوب شده یک دوم پیمانه شیر سه چهارم پیمانه آرد یک و یک دوم پیمانه شکر یک دوم پیمانه خرماله فیله و خرد شده دو پیمانه گردوی خرد شده یک پیمانه تخم مرغ چهار عدد دارچین دو قاشق چای خوری وانیل یک قاشق چای خوری خامه زده شده به مقدار لازم نمک نصف قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده نصف قاشق چای خوری زنجفیل یک قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق چای خوری جوش شیرین یک قاشق چای خوری ادویه پای سیب یک قاشق چای خوری طرز تهیه کیک خرمالو ابتدا آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک و ادویه ها را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و هم بزنید تا باز شود، سپس وانیل و شیر را افزوده و مخلوط نمایید
در مرحله ی بعدی خرمالو های خرد شده را بیافزایید و هم بزنید، سپس مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه نموده و مخلوط نمایید
در آخر گردو را بریزید و مخلوط نمایید تا مایه کیک یکدست شود، قالب را با کره چرب نموده و مایه کیک را داخل آن بریزید
قالب را برای پنجاه دقیقه در فری که با دمای دویست درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا کیک خرمالو بپزد
کیک را بعد از خنک شدن با خامه زده شده تزیین کرده و سپس میل فرمایید
نکته هایی درباره پخت کیک خرمالو به دلیل سنگین بودن مایه کیک، می توانید به جای مخلوط کردن گردو یا بادام خرد شده با مواد کیک، در آخرین مرحله آن ها را بدون نیاز به آغشته کردن به آرد، روی مواد کیک قرار دهید
به این ترتیب کیک خرمالو شما یک تزیین زیبا با گردوی برشته شده خواهد داشت
رنگ کیک خرمالو به دلیل استفاده از پوره خرمالو، نسکافه ای متمایل به نارنجی تیره خواهد بود
خرمالو عطر خاصی ندارد به همین دلیل می توانید از نصف قاشق چای خوری رنده پوست لیمو نیز برای تهیه این کیک استفاده کنید
امیدواریم از این دستور پخت هایی که ارائه دادیم نهایت استفاده را ببرید و با رعایت نکات ذکر شده یک کیک خوشمزه پاییزی تهیه کنید
سخن پایانی درباره کیک خرمالو کیک خرمالو جزو کیک و شیرینی- انواع کیک می باشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا سی دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود پنجاه دقیقه می باشد
کیک خرمالو را می توانید در وعده میان وعده به عنوان دسر سرو کنید و از خوردن این کیک خوش مزه لذت ببرید
دقت فرماید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای هشت نفر می باشد
منبع : آرگا برچسب : انواع کیک