طرز تهیه سالاد کاردینال

طرز تهیه سالاد کاردینال

در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه سالاد کاردینال را آموزش خواهیم داد . سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. این سالاد خوشمزه را می توانید به عنوان یک وعده کامل غذایی سرو کنید. مقدار […] نوشته طرز تهیه سالاد کاردینال اولین بار در بانوان ایرانی پدیدار شد.
در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه سالاد کاردینال را آموزش خواهیم داد
سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد
این سالاد خوشمزه را می توانید به عنوان یک وعده کامل غذایی سرو کنید
مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است برای ۶ نفر می باشد
مواد لازم سالاد کاردینال مغز کرفس ۲ عدد سس مایونز ۱ پیمانه سیب زمینی ۵۰۰ گرم مغز گردو ۳ قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی برنج پخته شده ۳ قاشق غذاخوری سرکه و آب لیمو ترش به اندازه کافی طرز تهیه سالاد کاردینال برای تهیه سالاد کاردینال ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن ها آب می گیریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند.سپس سیب زمینی ها را در ابکش قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه سیب زمینی ها را خلالی یا ورقه ورقه ای خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم
مغز کرفس را تمیز می شوییم و باریک باریک و بلند خرد می کنیم و به سیب زمینی می افزاییم
در مرحله بعدی سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و مقداری آب لیمو ترش ، سرکه ، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد سس یکدست شوند سپس به مواد سالاد اضافه می کنیم در ادامه برنج پخته شده و گردوی خرد شده را نیز به مواد می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و روی آن سلفون می کشیم و در یخچال سالاد را قرار می دهیم و زمان سرو در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم و با ژامبون و مغز گردو تزیین می کنیم اشتراک‌گذاری این:برای به اشتراک گذاشتن در توییتر کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز می‌شود)برای اشتراک‌گذاشتن فیسبوک خود کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز می‌شود)

ویدئوهای مرتبط از سایت آپارات

ممکن است ویدئوهایی که در زیر آمده ارتباطی با این کارتون مطلب باشد. این ویدئوها براساس هشتگ پیدا می شوند.