طرز تهیه کباب ژاپنی و تجربه طعم لذیذ آن در منزل

طرز تهیه کباب ژاپنی و تجربه طعم لذیذ آن در منزل

در این بخش از آرگا تصمیم داریم برای علاقمندان به تهیه انواع کباب، طرز تهیه کباب ژاپنی را ارائه نماییم، امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه لذت ببرید. The post طرز تهیه کباب ژاپنی و تجربه طعم لذیذ آن در منزل appeared first on آرگا.
کباب ژاپنی همانند جوجه کباب مکزیکی و کباب بلغاری دارای طعم لذیذی است و این کباب از جمله کباب های شرق آسیا و کشور ژاپن می باشد
از این رو در ادامه این مطلب می توانید، با طرز تهیه کباب ژاپنی آشنا شوید
مواد لازم مواد مورد نیاز برای تهیه کباب ژاپنی عبارت است از: گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند/ ۱۲۵ گرم سیر خرد شده/ ۴ حبه روغن مایع/ ۲ قاشق سوپ خوری پودر زنجبیل/ ۱ قاشق چایخوری پودر خردل/ ۱ قاشق چایخوری شیره انگور/ ۱ قاشق سوپ خوری سس سویا/ ۱ قاشق سوپ خوری طرز تهیه کباب ژاپنی ابتدا گوشت را به شکل نوارهای در ابعاد یک سانتی متری خرد کنید و درون ظرف مناسبی بریزید
سپس سیرها را خرد کنید و آن ها را به گوشت بیافزایید
در مرحله بعدی طرز تهیه کباب ژاپنی باید، پودر خردل، پودر زنجبیل، شیره انگور، سس سویا و روغن مایع را به ظرف حاوی گوشت و سیر اضافه نمایید و مواد را کاملا مخلوط کنید
حال اجازه دهید که مواد به مدت ۳۰ دقیقه در محیط اتاق به همان حال باقی بماند، تا گوشت ها کاملا مزه دار شوند
در مرحله آخر، پس از گذشت زمان استراحت گوشت ها، آن ها را به شکل دال بریده به سیخ بکشید و به مدت تقریبا ۵ الی ۷ دقیقه بر روی زغال قرار دهید، تا گوشت ها بپزند و یا به اصطلاح گوشت ها را کباب کنید
بهتر است برای پختن کامل گوشت ها بعد از گذشت تقریبا ۳ دقیقه، سیخ ها را بچرخانید، تا سمت دیگر گوشت نیز کاملا بپزد
ضمن سپاس از همراهی تان با این مطلب، امیدواریم از دستور پخت کباب ژاپنی راضی بوده باشد و با تهیه این غذا بسیار ساده در منزل و یا حتی در سفر، از سرو آن در کنار خانواده و دوستان نهایت لذت را ببرید
همچنین برای مشاهده دستور تهیه انواع غذاهای ایتالیایی، هندی، مکزیکی، یونانی و … می توانید از مطالب آشپزی آرگا دیدن نمایید
منبع : آرگا برچسب : انواع کباب