Warning: Undefined property: Joomla\CMS\Table\User::$params in /home/kadbanooir/domains/kadbanooirani.ir/public_html/libraries/src/User/User.php on line 896
مرغ سوخاری و پنیر پارمسان – غذای ساده

مرغ سوخاری و پنیر پارمسان – غذای ساده

ترکیب مرغ سوخاری و پنیر پارمسان همه مرغ سوخاری خورده اند و اکثرت افراد این غذا را دوست دارند. البته شاید به دلیل مصرف زیاد آن، کمی تکراری شده باشد. به همین منظور در رستوران ها و غذاپزی های مختلف از ترکیب های جدید برای این غذای خوشمزه استفاده می کنند تا از طعم تکراری ... نوشته مرغ سوخاری و پنیر پارمسان – غذای ساده اولین بار در سلام بانو!. پدیدار شد.
ترکیب مرغ سوخاری و پنیر پارمسان همه مرغ سوخاری خورده اند و اکثرت افراد این غذا را دوست دارند
البته شاید به دلیل مصرف زیاد آن، کمی تکراری شده باشد
به همین منظور در رستوران ها و غذاپزی های مختلف از ترکیب های جدید برای این غذای خوشمزه استفاده می کنند تا از طعم تکراری آن جلوگیری شود
حال اگر به ن پنیر پارمسان اضافه کنیم چه؟ ترکیبی جدید و خوشمزه که می تواند دوباره این غذای ساده را برای شما لذت بخش کند
امروز در سلام بانو قصد داریم این ترکیب جدید را به شما آموزش دهیم تا در کنار ترکیب های دیگر آن، از تکراری شدن بپرهیزید
داشتن یک غذای سریع در ذهن که طعمی دلچسب داشته و تکراری نباشد، برای مواقعی که فرصت برای غذاهای زمان بر نیست، بسیار خوشایند
مواد لازم برای تهیه غذا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون مقدار کمی سیر خشک شده ۱ فنجان پودر سوخاری (بهتر است نان تُست باشد) ۱/۲ فنجان پنیر پارمسان ۱ قاشق چای خوری ریحان ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۶ برش از سینه مرغ (بدون پوست)   طرز تهیه غذا ۱- دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتی گراد برسانید
ظرف پخت فر را با روغن چرب کنید
۲- روغن و سیر را مخلوط کنید
در ظرف دیگری پودر سوخاری، پنیر پارمسان، ریحان و فلفل را مخلوط کنید
۳- هر تکه گوشت مرغ را داخل روغنی که آماده کرده اید، بزنید و با پودر سوخاری مخلوط شده، بپوشانید
۴- تکه های گوشت را در ظرف پخت فر قرار دهید و باقی مانده پودر سوخاری را بر روی آنها بریزید
۵- حدود ۳۰ دقیقه آنها را پخت کنید
باید آب گوشت گرفته شده و رنگ آنها تقریبا طلایی شود