Warning: Undefined property: Joomla\CMS\Table\User::$params in /home/kadbanooir/domains/kadbanooirani.ir/public_html/libraries/src/User/User.php on line 896
سوفله کدو حلوایی با پنیر پارمسان – غذای ساده

سوفله کدو حلوایی با پنیر پارمسان – غذای ساده

ترکیب کدو حلوایی و پنیر پارمسان با انواع سوفله ها آشنا هستیم. شاید با سوفله کدو حلوایی هم آشنا باشید. معمولا سوفله غذای ساده ای است. البته در بسیاری از موارد به عنوان پیش غذا استفاده می شوند. همان طور که می دانید این نوع از کدو خواص زیادی دارد. به همین دلیل به اشکال ... نوشته سوفله کدو حلوایی با پنیر پارمسان – غذای ساده اولین بار در سلام بانو!. پدیدار شد.
ترکیب کدو حلوایی و پنیر پارمسان با انواع سوفله ها آشنا هستیم
شاید با سوفله کدو حلوایی هم آشنا باشید
معمولا سوفله غذای ساده ای است
البته در بسیاری از موارد به عنوان پیش غذا استفاده می شوند
همان طور که می دانید این نوع از کدو خواص زیادی دارد
به همین دلیل به اشکال مختلف آماده می شود
مثلا به صورت کیک کدو حلوایی و یا پای کدو حلوایی
در همین زمینه غذاهای مختلفی با آن تهیه می شود که بسیار خوشمزه است
در این پست قصد داریم نمونه ای خوشمزه و ساده از سوفله کدو حلوایی را آموزش دهیم تا بتوانید در مواقعی که فرصت آماده کردن غذا را ندارید، از این غذای خوشمزه استفاده کنید
البته نکته جدید و خوشمزه این سوفله کدو حلوایی اضافه شدن پنیر پارمسان به آن است
این پنیر خوشمزه طعم متفاوتی به انواع غذاها می دهد
با ما همراه باشید
  مواد لازم برای تهیه غذا ۵۰۰ میلی لیتر خامه (۱۵% چرب) ۱۲۰ گرم پنیر پارمسان ۴ عدد تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آرد نمک و فلفل ۳ قاشق غذاخوری کره ۵ عدد کدو حلوایی متوسط   طرز تهیه غذا ۱- کدوها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید
در انتها آنها را رنده کنید
۲- سفیده تخم مرغ ها را از زده آن ها جدا کنید
سپس آنقدر هم بزنید تا به شکل پف دار تبدیل شوند
۳- زرده تخم مرغ را با مقداری پنیر رنده شده مخلوط کنید
مقداری از پنیر را برای اضافه کردن در مراحل بعدی نگه دارید
۴- کدوها را با خامه، پنیر پارمسان، آرد، نمک و فلفل مخلوط کنید
بلافاصله سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و از زیر و رو مخلوط کنید
۵- خمیر تهیه شده را در قالب های مد نظر خود بریزید و روی آنها را با پنیر بپوشانید
۶- سوفله کدو حلوایی ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخت کنید
بهتر است آنها را گرم سرو کنید