میوه و سبزیجات ارگانیک کدامند؟

امروزه درباره فواید میوه و سبزیجات ارگانیک مطالب زیادی به گوش می خورد و این سوال پیش می آید که راز سالم بودن آنها چیست؟ پاسخ این است که در خاک میوه و سبزیجات ارگانیک از هیچ ماده شیمیایی استفاده نمی‌شود.
به گزارش خبربانو٬ غذا‌های ارگانیک تمام مراحل رشد آن‌ها با سیستم طبیعی هماهنگ است و در تولید آن‌ها از سموم دفع آفات گیاهی نظیر قارچ کش ها، علف هرز کش‌ها و..
استفاده نمی‌شود
این غذا‌ها علاوه بر حفظ محیط زیست و صرفه اقتصادی بالا، که ناشی از عدم استفاده از سموم دفع آفات گیاهی است، برای سلامتی انسان نیز مفید هستند.مصرف این مواد غذایی به کودکان و زنان باردار توصیه می‌شود
غدا‌های ارگانیک به دو دسته تقسیم می‌شوند:نوع مستقیم: اگر برای پرورش میوه و سبزی از مواد شیمیایی استفاده نشود و به جای آن از کود‌های گیاهی و حیوانی استفاده شود، این محصول به طور مستقیم ارگانیک می‌شود.نوع غیرمستقیم: سبزی و علوفه‌ای که برای خوراک دام و طیور استفاده می‌شود، باید از نوع ارگانیک باشد تا بتوان از سلامت فرآورده (مثل شیر)، اطمینان حاصل کرد
از تمام غذا‌های ارگانیک، تنها میوه‌ها و سبزی‌ها بر بدن انسان تاثیر مستقیم دارند.سبزی‌ها و میوه‌های ارگانیک دارای رنگ طبیعی هستند؛ یعنی نه خیلی پُررنگ‌تر از حد معمول و نه خیلی کم رنگ تر.آنهادارای بافتی مناسب هستند٬ نه خیلی نرم هستند و نه خیلی سفت
پوست میوه‌های ارگانیک متناسب با میوه است و زیاد کلفت نیست
اندازه میوه‌های ارگانیک مناسب است، نه بزرگ‌تر از حد معمول و نه کوچک تر
در هنگام خرید مرکبات باید به این ویژگی توجه زیادی کرد
به خاطر داشته باشیم که همیشه میوه‌ی بزرگ، میوه خوش طعم و خوبی نیست