طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت یکی از غذا‌های پر طرفداری است که افراد زیادی به خصوص کودکان آن را گزینه خوبی برای یک غذای سریع و خوشمزه می‌دانند درست کردن ناگت در خانه کار سختی نیست با خبربانو همراه باشید تا به شما طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را آموزش دهیم.
مواد لازم:سینه مرغ ۵۰۰ گرمپنیر پیتزا ۱۰۰ گرمپنیر پارمسان ۱۰۰ گرمسس خردل دو قاشق غذاخوری پیاز متوسط یک عددپودر سیر نصف قاشق مرباخورینمک و زردچوبه به مقدار لازمفلفل سیاه و روغن به مقدار لازمتخم مرغ سه عددپودر سوخاری یک لیوان طرز تهیه ناگت مرغ:سینه مرغ را به همراه پیاز چرخ کنید
به آن پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یک تخم مرغ اضافه کنید خوب میکس کنید تا خمیر چسبناکی بدست بیاید.تخم مرغ‌های باقی مانده را در یک ظرف جدا کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.با دستکش مقداری از خمیر ناگت را بردارید و آن را با دست شکل بدهید (اگر دوست دارید با قالب شکل بدهید)ناگت‌های فرم گرفته را ابتدا در تخم مرغ همزده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و سپس داخل روغن داغ سرخ کنید
چند نکته برای تهیه ناگت مرغ:* اگر هنگام شکل دادن و قالب زدن ناگت‌ها مایه شما چسبناک بود دست‌های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت‌تر شود.‌* می‌توانید در روش تهیه ناگت مرغ از پودر آویشن و پودر سیر و فلفل قرمز نیز استفاده کنید.‌* می‌توانید برای خوش طعم کردن ناگت‌ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.* حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن اضافه کنید تا دود نکند