طرز تهیه کباب ترکی با دستور پخت اصلی و ارائه نکات طلایی

طرز تهیه کباب ترکی با دستور پخت اصلی و ارائه نکات طلایی

در این آموزش طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه و نکات طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کباب نهایت لذت را ببرید. The post طرز تهیه کباب ترکی با دستور پخت اصلی و ارائه نکات طلایی appeared first on آرگا.
کباب ترکی از انواع کباب های لذیذ و خوشمزه است و در طرز تهیه کباب ترکی از گوشت قرمز یا گوشت مرغ استفاده می شود و شما می توانید با توجه به ذائقه خود این نوع کباب را در منزل بپزید
کباب ترکی و دونر کباب و کباب چنجه و اسکندر کباب از انواع کباب های محبوب و لذیذ هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است این نوع کباب ها را تهیه کنید و از طعم و مزه بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید
مواد لازم مغز ران گوساله : نیم کیلوگرم پیاز : یک عدد فلفل دلمه ای : یک عدد رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری کره : دو تا سه قاشق غذاخوری قارچ : ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی : دو عدد فلفل کبابی شیرین : ۶ عدد نان پیده یا نان لواش : چند تکه جعفری ریز و خرد شده : دو دسته کوچک سیب زمینی سرخ شده : به مقدار لازم خیارشور : به مقدار لازم مواد لازم برای سس روغن مایع : ۵ قاشق غذاخوری پیاز رنده شده : یک عدد فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم آویشن : ۱/۴ قاشق چایخوری سیر له شده : سه حبه درشت طرز تهیه کباب ترکی در منزل برای تهیه کباب ترکی ابتدا گوشت را تمیز کنید و آن را به خوبی بشویید سپس روی گوشت سلفون بکشید و آن را درون فریزر قرار دهید تا به صورت نیمه منجمد درآید و آن را به صورت ورقه های کوچک و در اندازه یک کف دست برش بزنید
در مرحله بعدی طرز تهیه کباب ترکی پیاز رنده شده و آویشن و سیر له شده و پودر فلفل قرمز و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید سپس گوشت های برش زده شده را به مدت ۳ ساعت درون سس قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند و مخلوط گوشت و سس را درون یخچال قرار دهید
درون تابه ای مناسب مقداری کره بریزید و گوشت را در روغن سرخ نمایید توجه داشته باشید که گوشت ابتدا آب می اندازد سپس به روغن می افتد
بعد از سرخ شدن گوشت پیاز خلالی شده و فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ خرد شده را به گوشت بیفزایید و بعد از گذشت ۵ دقیقه گوشت را از روی حرارت گاز بردارید
برای تهیه سس درون تابه ای کوچک مقداری کره بریزید سپس رب گوجه فرنگی را درون کره تفت دهید
زمانیکه کباب را روی نان قرار می دهید سس و پیاز و سیب زمینی و جعفری و فلفل کبابی و خیار شور و برش های گوجه را روی گوشت قرار دهید
نکات طلایی برای پخت بهتر کباب ترکی پیده نوعی نان ترکی شبیه به نان بربری است که دارای بافتی نرم و سبک است
گوجه فرنگی را می توانید تفت دهید سپس آن را در مرحله آخر لای نان قرار دهید تا آب نیندازد
نمک را در مرحله آخر که گوشت می پزد و به روغن می افتد به آن بیفزایید در غیر این صورت گوشت سفت می شود
در این مطلب با طرز تهیه کباب ترکی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید
منبع : آرگا برچسب : انواع کباب