طرز تهیه فلافل لبنانی لذیذ و خوشمزه و نکات لو رفته برای پخت بهتر آن

طرز تهیه فلافل لبنانی لذیذ و خوشمزه و نکات لو رفته برای پخت بهتر آن

در این مطلب با طرز تهیه فلافل لبنانی و نکاتی برای پخت بهتر آشنا خواهید شد که امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی خوشمزه و محبوب نهایت لذت را ببرید. The post طرز تهیه فلافل لبنانی لذیذ و خوشمزه و نکات لو رفته برای پخت بهتر آن appeared first on آرگا.
فلافل از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار می باشد و اگر شما تمایل دارید فلافل را به روش اصلی بپزید بهتر است از طرز تهیه فلافل لبنانی و فلافل خوزستانی برای تهیه این غذای بی نظیر استفاده کنید
در دستور تهیه فلافل لبنانی از نخود و پیاز و جعفری و سیر و آرد نخودچی و فلفل سیاه و زیره سبز و تخم گشنیز و تخم مرغ و نمک استفاده می شود
فلافل کنجدی و فلافل با سیب زمینی و فلافل بندری از انواع روش ها برای پخت فلافل می باشند که بهتر است شما با مواد غذایی که در دسترس دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را در منزل بپزید
مواد لازم نخود : ۳۰۰ گرم پیاز : یک عدد جعفری : ۱/۲ استکان سیر : دو حبه فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری آرد نخودچی : دو قاشق غذاخوری زیره سبز : یک قاشق چایخوری تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری تخم مرغ : یک عدد نمک : به مقدار لازم طرز تهیه فلافل لبنانی در منزل برای پخت فلافل ابتدا نخود را درون مقداری آب به مدت چند ساعت خیس کنید و اگر تمایل دارید نخود در عرض دو یا سه ساعت خیس بخورد بهتر است مقداری نمک به آن بیفزایید
در مرحله بعدی طرز تهیه فلافل لبنانی نخود خیس خورده را به همراه سیر و پیاز و ادویه و جعفری درون میکسر یا مخلوط کن بریزید سپس همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و آرد را به مایه فلافل بیفزایید و تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی ورز دهید
مایه فلافل را به شکل توپ آورید و درون روغن سرخ نمایید
سپس فلافل ها را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن ها را به کمک روش های تزیین فلافل به زیبایی تزیین نمایید
نکات طلایی برای پخت بهتر فلافل فلافل ها را باید درون مقدار زیادی روغن سرخ کنید
برای پخت فلافل می توانید از زیره سبز یا زیره سیاه استفاده نمایید
اگر تمایل دارید فلافل عطر بهتری داشته باشد بهتر است به مایه آن نعناء خشک اضافه نمایید
اگر می خواهید نخود را چرخ کنید زیاد آن را له نکنید زیرا در هنگام سرخ شدن فلافل ها له می شوند
برای تهیه فلافل استفاده از تخم مرغ اختیاری است و تخم مرغ از خشک شدن فلافل ها جلوگیری می کند
اگر تمایل دارید فلافل ها پف کنند بهتر است مقداری بیکینگ پودر به مایه آن اضافه کنید
برای سرخ کردن فلافل ها می توانید آن ها را درون ظرفی کوچک و نچسبی که عمق دارد سرخ نمایید
برای سرخ کردن فلافل می توانید مایه آن را به کمک قالب های مخصوص قالب بزنید
برای گرفتن روغن فلافل می توانید بعد از سرخ شدن فلافل ها آن ها را روی دستمال تمیزی قرار دهید
در این مطلب با طرز تهیه فلافل لبنانی آشنا شدید که امیدواریم با توجه به نکات ذکر شده بتوانید فلافل ترد و خوشمزه ای را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید
منبع : آرگا برچسب : فلافل