پیشنهاد آشپزی آخر هفته ۲۹ اسفند ماه برای شب عید نوروز

 پیشنهاد آشپزی آخر هفته ۲۹ اسفند ماه برای شب عید نوروز

در این بخش از آشپزی آخر هفته مجله آرگا ست غذایی مخصوص شب عید نوروز را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این منوی غذایی نهایت لذت را ببرید. The post  پیشنهاد آشپزی آخر هفته ۲۹ اسفند ماه برای شب عید نوروز appeared first on آرگا.
سالاد کاهو و سبزی پلو با ماهی و ژله به شکل سبزه عید ست غذایی بی نظیری را تشکیل می دهند و اگر شما تمایل دارید لحظات زیبا و خاطره انگیزی را در ذهن اعضای خانواده تان ثبت کنید و آن ها را سورپرایز نمایید بهتر است برای شام شب عید از تهیه این منوی غذایی غافل نشوید
پیشنهاد آشپزی آخر هفته برای شب سال جدید تهیه پیش غذا و غذا و دسر عید نوروز برای کدبانوها از اهمیت زیادی برخوردار است و بهتر است شما نیز ست غذایی مناسبی و خوشمزه ای را برای شب عید نوروز تهیه نمایید
در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد کاهو و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی و طرز تهیه ژله سبزه را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم
دستور تهیه سالاد کاهو مخصوص شب عید سالاد کاهو از انواع سالاد های مجلسی است و پیش غذایی سبک و پرطرفدار است و شما می توانید این نوع پیش غذای سالم را به آسانی و در مدت زمان کوتاهی در منزل تهیه کنید
مواد لازم   کاهو کوچک : دو عدد خیار : سه عدد گوجه فرنگی : سه عدد هویج : دو عدد کلم قرمز کوچک : یک عدد شکر : به میزان لازم سس مایونز : یک پیمانه کوچک آب نارنج یا آبلیمو : به مقدار لازم نمک : به میزان لازم طرز تهیه سالاد کاهو  برای تهیه سالاد کاهو ابتدا کلم قرمز و کاهو را بشویید سپس کاهو را خرد کنید و درون ظرفی مناسب بریزید
کلم قرمز را نیز خرد نمایید و درون ظرف بریزید
خیار و گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش دهید و آن ها را نیز درون ظرف سالاد بریزید
هویج را رنده کنید و روی مواد سالاد بریزید
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد کاهو نمک و شکر و آبلیمو را به سس مایونز بیفزایید و سس را هم بزنید تا مزه دار شود سپس سس را روی سالاد بریزید یا درون ظرفی جداگانه ریخته و در زمان سرو سالاد روی سفره قرار دهید
توجه داشته باشید که برای زیبایی بیشتر سفره شب عید می توانید سالاد را به کمک روش های تزیین سالاد کاهو تزیین نمایید
دستور تهیه سبزی پلو با ماهی سبزی پلو با ماهی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که اغلب این غذای خوشمزه برای شام شب عید پخته می شود
در ادامه این مطلب طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مخصوص شب عید نوروز را در اختیار شما عزیزان قرار خواهید داد
مواد لازم برای پخت سبزی پلو  سبزی پلویی ( شوید و گشنیز و جعفری و مقداری تره و مقداری شنبلیله و مقدار کمی ساقه سیر ) : ۱/۳ مقدار برنج برنج : به ازای هر نفر یک پیمانه روغن و نمک : به مقدار لازم زعفران : به مقدار لازم طرز تهیه سبزی پلو با ماهی  برای تهیه سبزی پلو با ماهی ابتدا برنج را به مدت ۲ تا ۳ ساعت به همراه نمک و آب خیس کنید
بعد از مدت زمان ذکر شده درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس برنج خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید و در زمانی که برنج در حال جوشیدن است مقداری زعفران دمکرده به آب برنج بیفزایید
در مرحله بعدی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی بعد از اینکه برنج به مرحل آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید
ته قابلمه ته دیگ مورد نظر خود را قرار دهید و برنج و سبزی پلویی ساطوری شده را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و حرارت زیر قابلمه برنج را زیاد کنید تا برنج بخار بگیرد سپس یک استکان آب ولرم را با یک قاشق روغن مخلوط کنید و دور تا دور برنج بریزید و حرارت گاز را کم کنید و روی درب قابلمه دم کنی قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم شعله گاز دم بکشد
مواد لازم برای پخت ماهی ماهی قزل آلا متوسط : دو عدد پیاز : دو عدد آبلیمو : ۱/۲ فنجان پودر سیر : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم زعفران دمکرده : به مقدار لازم طرز تهیه ماهی شب عید برای تهیه ماهی قزل آلا ابتدا ماهی ها را به خوبی پاک کنید و استخوان و تیغ های آن ها را جدا نمایید سپس دو عدد پیاز را رنده کنید و آبلیمو و نمک و پودر سیر و فلفل و زعفران دمکرده را به پیاز رنده شده بیفزایید و مخلوط مواد را درون ظرفی بزرگ بریزید و ماهی را به مدت یک ساعت درون مخلوط پیاز قرار دهید تا ماهی مزه دار شود و بعد از مدت زمان ذکر شده ماهی را از درون مواد بیرون آورید و همه پیازهای چسبیده شده به سطح ماهی را جدا کنید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود سپس ماهی را درون روغن داغ سرخ کنید
بعد از آماده شدن سبزی پلو و ماهی درون دیسی بزرگ سبزی پلو را بکشید و چند قاشق پلو زعفرانی روی سبزی پلو بریزید و ماهی سره شده را روی برنج یا کنار آن قرار دهید و این غذای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید
نکات طلایی برای پخت بهتر سبزی پلو با ماهی برای طرز تهیه سبزی پلو بهتر است از برنج دودی یا برنج شمال استفاده کنید
در صورت تمایل می توانید سبزی پلویی را بعد از خرد کردن درون مقداری روغن تفت دهید سپس آن را در لا به لای برنج بریزید
بعد از کشیدن برنج درون دیس یک تکه کره روی آن قرار دهید تا برنج خوشمزه تر شود
دستور تهیه ژله سبزه عید ژله سبزه عید از انواع دسرهای خوشمزه است بنابراین بهتر است این ژله خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید
مواد لازم برای تهیه ژله سبزه  ژله آلوئه ورا : دو بسته ژله قرمز رنگ : یک بسته رنگ سبز خوراکی : به مقدار لازم ژل مات : به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه ژله هفت سین مات  پودر ژلاتین : ۱۰۰ گرم آب : ۲۲۴ گرم شکر : ۲۲۴ گرم طعم دهنده یا اسانس بی رنگ : به میزان لازم شیر تبخیر شده : ۳۳۶ گرم طرز تهیه ژله سبزه هفت سین  برای تهیه ژله سبزه ابتدا ژله آلوئه ورا را تهیه کنید و درون قالب مسطح شیشه ای و گرد به قطر ۲۵ سانتی متر بریزید و اجازه دهید تا ژله ببندد
پودر ژلاتین را روی آب بپاشید
در مرحله بعدی طرز تهیه ژله سبزه شکر و شیر تبخیر شده را با یکدیگر مخلوط نمایید و روی حرارت گاز قرار دهید سپس ژلاتین را به محلول شیر بیفزایید و مقداری حرارت دهید سپس مواد را از الک رد کنید و مقداری اسانس به آن ها بزنید و رنگ خوراکی سبز را نیز به محلول مواد اضافه کنید و اجازه دهید کمی مواد ژله ولرم شود
مقداری از مواد را درون سرنگ با سر سوزن ۲۰ بریزید و از قسمت مرکز به اطراف و به صورت عمود و مارپیچی از ژل مات سبز به ژل آلوئه ورا تزریق کنید توجه داشته باشید که سرنگ باید از کف ظرف فاصله داشته باشد
اگر مواد ژله مات سرد شد و بست آن را حرارت دهید تا شل شود و سوزن ها را هم نیازی نیست که خیلی کنار هم بزنید زیرا وقت گیر خواهد بود
وقتی همه ظرف را به صورت خطی مارپیچ به قسمت اطراف پر کردید باقی مانده ژل مات سبز را روی سطح کار بریزید تا ضخامت آن حدود ۱ تا ۲ میلی متر شود سپس ژله را درون یخچال قرار دهید
ژله قرمز رنگ را مطابق با دستور روی بسته حاضر کنید و مقداری از ژل مات سفید رنگ را به آن اضافه نمایید تا جلوه مات پیدا کند سپس آن را روی ژله سبزه بریزید تا حالت روبان را تداعی کند
قالب را به مدت و ساعت درون یخچال قرار دهید
بعد از مدت زمان ذکر شده ژله را درون یخچال بیرون آورید و در ظرف آب گرم فرو کنید سپس ظرف ژله را در ظرف سرو برگردانید و ژله را دوباره درون یخچال قرار دهید
در این مطلب پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم این ست غذایی مورد توجه شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار بگیرد
منبع : آرگا برچسب :